mast linje suleskardveien
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Kraftprisen i sørlige Norge (NO1, NO2, NO5) var i gjennomsnitt 102,9 øre/kWh forrige uke.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Dette er 20 prosent høyere enn uka før. Prisøkningen henger blant annet sammen med høyere kraftpriser på kontinentet, skriver NVE i sin ukentlige rapport om kraftsituasjonen. Det var spesielt enkelttimer med svært høy kraftpris i første halvdel av uka som bidro til økningen. I disse timene fulgte kraftprisen i sørlige...
Artikkelen er 179 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.