TVEIT
– Vi er blitt veldig flinke til å bygge småkraftverk her i landet, påpeker daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga. Foto: Stein Arne Bakken

– Byggeaktiviteten er svært høy, og det blir nå realisert småkraftprosjekter som ikke var lønnsomme for et par år siden, sier Knut Olav Tveit.

  • Stein Arne Bakken

– Jeg ser for meg at den høye aktiviteten vil fortsette i flere år fremover, sier Knut Olav Tveit, Småkraftforeningas daglige leder. Han begrunner dette med at utenlandske investorer har sørget for betydelig verdistigning på norske småkraftverk. – Da tåler man høyere byggekostnader. Samtidig blir det gjort mye for å...
Artikkelen er 980 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.