nve bygget
NVE-bygget ved Majorstua i Oslo. Foto: Tore Halvorsen

– Vi er ikke bekymret for rasjonering nå. På mange måter er vi bedre rustet i år enn noen gang, sier NVE.

  • Øyvind Zambrano Lie

Kraftanalytiker Tor Reier Lilleholt i Volue Insight advarte i E24 i dag mot risikoen for rasjonering. Skal vi tro NVE er ikke faren overhengende. – Vi er ikke bekymret for rasjonering nå. Vi er ikke i en anstrengt kraftsituasjon i dag. Det er høye priser, men det er ikke en...
Artikkelen er 658 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.