thomas fossum
Thomas Fossum blir CDO (Chief Data Officer) i Wattn. Foto: Wattn

Får med seg ekspertise innen digitalisering og produkt- og tjenesteutvikling.

  • Øyvind Zambrano Lie

Thomas Fossum og Christian Aasebø begynte 1. september som henholdsvis CDO (Chief Data Officer) og leder for produkt- og tjenester i det nye strømselskapet Wattn, skriver selskapet i en pressemelding. Wattn ble dannet etter at selskapene som driver med rådgiving og salg av strøm i energikonsernene Tafjord, Sogn og Fjordane...
Artikkelen er 164 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.