AUS
Her hadde i hvert fall NTE Enterprise full kontroll da de gjennomførte arbeid under spenning (AUS) i 2013. Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

«Det er fortsatt grunn til å stille spørsmål om fse-opplæringen i skolene og lærebedriftene fungerer som forutsatt», konkluderer DSB.

  • Øyvind Zambrano Lie

Antall skadde elektrofagfolk var 105 i 2020, en liten nedgang fra året før og på nivå med 2017 og 2018 (se tabell). 31 av de skadde elektrofagfolkene i fjor var lærlinger. «Dette er en altfor høy andel og DSB ser fortsatt med bekymring på dette. Det er fortsatt grunn til...
Artikkelen er 272 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.