mast
Illustrasjonsfoto: Mostphotos

42 prosent av alle som har byttet strømavtale, har følt seg lurt da de kjøpte strøm.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det går fram i en undersøkelse gjennomført av Norstat for Forbrukerrådet. Av 42 prosentene som følge seg lurt, har 22 prosent følt seg lurt flere ganger, og 20 prosent følt seg lurt én gang. 44 prosent svarer at de ikke har følt seg lurt, mens 14 prosent svarer at de...
Artikkelen er 647 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.