kjølberget
Kjølberget vindkraftverk består av 13 vindturbiner på til sammen 55,9 MW. Det er ca. 220 meter opp til vingespissene på det høyeste. Foto: Hafslund Eco

Over 50 gjester var til stede da Kjølberget vindkraftverk fredag ble offisielt åpnet.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Dette er en merkedag for Austri og våre eiere. Det er en glede for meg å kunne si at prosjektet er godt gjennomført, sier daglig leder Magnus Axelsson i Austri Kjølberget DA, i en pressemelding. Kjølberget vindkraftverk ligger i Våler kommune, ved grensen til Trysil kommune, i Innlandet fylke....
Artikkelen er 249 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.