haga
Tidligere energiminister Åslaug Haga er tilbake i manesjen som Norwea-sjef, og har ikke mistet evnen til å kalle en spade for en spade. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Kritiserte nasjonale politikere som «stakk av med halen mellom bena», ansiktsløse utenlandske vindkraftinvestorer og bygging av turbiner som ble 100 meter høyere enn forespeilet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som energiminister i 2007 og 2008 var daværende leder av Senterpartiet, Åslaug Haga, en ivrig forkjemper for vindkraft. Etter å ha hatt verv i utlandet er hun nå tilbake i Norge som sjef for Norsk vindkraftforening (Norwea). På Norges energidager på Fornebu torsdag tok hun et generaloppgjør med mye av...
Artikkelen er 610 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.