tina bru
Energiminister Tina Bru (H). Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

«Jeg kan ikke se at den norske kraftforsyningen nå er nær en slik situasjon», skriver Tina Bru.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Hvilket handlingsrom har myndighetene til å instruere Statnett til å ta ned eksporten av strøm i de nye utenlandskablene for å dempe strømprisveksten, både ut fra EØS-avtalens paragraf 112, og bestemmelser i Acer-avtalen», spurte Rødt-leder Bjørnar Moxnes energiminister Tina Bru (H) nylig. Han viste til at det i EØS-avtalens artikkel...
Artikkelen er 465 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.