blyverket
Forbrukerrådet leder Inger Lise Blyverket. kom med kraftig kritikk av strømsalgselskapene under Norges energidager fredag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

«Trygg strømhandel» virker mot sin hensikt når sertifiserte selskaper endrer avtalevilkår og «stevner staten for å kunne tilby dårlige og dyre avtaler», hevder Forbrukerrådet.

  • Øyvind Zambrano Lie

På Norges energidager på Fornebu fredag var forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket igjen på krigsstien mot strømsalgselskapene generelt. Hun hadde lite til overs for Energi Norge og Distrktsenergis selreguleringsordning «Trygg strømhandel», som administreres av DNV. – Vi mener at den for det som er viktig for forbrukerne bare stadfester det som...
Artikkelen er 912 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.