Fjordkraft
Fjordkraft vil med hjelp fra Energi Norge saksøke både Olje- og energidepartementet og Energiklagenemda. Foto: Fjordkraft

Krever at strømkundene skal kunne fordele strømutgiftene jevnt utover året.  

  • Øyvind Zambrano Lie

Om Energiteknikk har omtalt, påla Reguleringsmyndigheten for energi i NVE, RME, ti strømleverandører for et år siden å avvikle strømavtaler som innebærer at forbrukeren betaler et likt kronebeløp for strøm og nettleie hver måned. Avtalene er ifølge RME ikke i tråd med regelverket for fakturering av strøm. En av avtalene...
Artikkelen er 690 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.