tveit
Daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga.

Men Småkraftforeningas daglige leder Knut Olav Tveit advarer om at krav om svært kort utleietid av fallene kan stanse prosjekter.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Regjeringen vil legge bedre til rette for mer småkraft, og foreta en gjennomgang av lovverket knyttet til småkraft med sikte på å sikre nasjonalt eierskap i sektoren», heter det i Hurdal-erklæringen, slik Energiteknikk har omtalt. Daglig leder i Småkraftforeninga, Knut Olav Tveit, frykter ikke gjennomgangen. Han antar gjennomgangen det siktes...
Artikkelen er 438 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.