Administrerende direktør i Fortum Oslo Varme, Eirik F. Tandberg, begynner i Fortum City Solutions. Foto: Fortum Oslo Varme

Etter fire år som administrerende direktør i Fortum Oslo Varme har Eirik F. Tandberg takket ja til nye muligheter i Fortum City Solutions. 

  • Øyvind Zambrano Lie

Knut Inderhaug overtar som konstituert administrerende direktør og styret starter prosessen for å finne Tandbergs etterfølger.

– Det har vært et privilegium å få lede etableringen og utviklingen av Fortum Oslo Varme i fire år. Selskapet er i dag i en god posisjon for fremtidig utvikling, uttaler Eirik F. Tandberg i en pressemelding.

Tandbergs nye rolle er hva Fortum Oslo Varme i sin pressemelding, som ellers er på norsk, kaller «VP Strategy and development i Fortums divisjon City Solutions». Som en del av den nye rollen vil han fortsatt jobbe tett med Fortum Oslo Varme som er en sentral forretningsenhet i divisjonen.

Styret har besluttet å sette i gang en rekrutteringsprosess for å finne ny administrerende direktør.

Knut Inderhaug, i dag direktør for salg og marked, er oppnevnt av styret som konstituert administrerende direktør i perioden.