Energi Norges administrerende direktør Knut Kroepelien. Foto: Energi Norge

Norge må forholde seg til EUs lovverk, vi kan ikke lage særnorske standarder, mener Energi Norge-sjef Knut Kroepelien.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, vil Ap- og Sp-regjeringen jobbe for å fjerne ordningen med opprinnelsesgarantier. I en pressemelding skriver Energi Norge at de er «svært kritisk» til dette. «Selskaper som Yara, Green Mountain, Freyr, Telenor og Lerøy trenger denne ordningen for å kunne dokumentere kjøp av fornybar energi», skriver bransjeforeningen....
Artikkelen er 329 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.