BKKs hovedkontor
BKKs hovedkontor i Bergen. Foto: BKK

Skal levere SF6-frie effektbrytere.

  • Øyvind Zambrano Lie

Hitachi Energy har signert en rammeavtale med BKK Nett å levere og installere 145 kV effektbrytere i mer enn ti transformatorstasjoner på Vestlandet. Det første prosjektet i rammeavtalen er Askøy transformatorstasjon, vest for Bergen. – Rammeavtalen med BKK Nett er en viktig milepæl da det er den første rammevtalen for...
Artikkelen er 136 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.