turbin
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Helt dødt tredje kvartal, til tross for at kraftbehovet er stort.

  • Øyvind Zambrano Lie

Til tross for det økende behovet for elektrisitet, ble det ikke gjort noen nye investeringer i vindkraft i tredje kvartal i år, viser ny statistikk fra bransjeforeningen Svensk Vindenergi. Sannsynlige forklaringer er at det er usikkerheter i energimarkedet og at tredje kvartal tradisjonelt har minst antall investeringsbeslutninger, skriver foreningen på...
Artikkelen er 273 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.