I
Avdelingsleder Even Blakstad og montør Arnet Nautnes i Istad Nett. Foto: Istad Nett

I-en reflekterer Romsdals-i-en, og at de vil være innovative, ivrige, imøtekommende og inkluderende.

  • Øyvind Zambrano Lie

Denne høsten skifter Istad Nett navn til Elinett. Istad Kraft, Istad Fiber og de øvrige Istad-selskap beholder sine eksisterende Istad-navn. Endringene gjøres for å for å skape tydelige skiller mellom nettselskap og delene av kraftkonsern som er konkurranseutsatt, i tråd med myndighetenes krav. Navnet Elinett er resultat av en intern...
Artikkelen er 162 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.