anundsen
Sjef for marked og forretningsutvikling i Kraftmontasje, Oddgeir Anundsen. Foto: Kraftmontasje

Fikk til slutt fornye Kvandal-Kanstadbotn.

  • Øyvind Zambrano Lie

I vinter tok Kraftmontasje Statnett for retten fordi de mente det italienske selskapet Rebaioli, som var innstilt til kontrakten på Kvandalal-Kanstabotn, var i så stort økonomisk uføre at de aldri burde fått den. Statnett tapte i tingretten, men vant i lagmannsretten. Men så trakk Rebaioli seg fra kontrakten på grunn...
Artikkelen er 294 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.