rejlers
Jan Cato Hovde, leder i Rejlers Elsikkerhet. Foto: Katrine Lunke/Apeland

Rejlers skal fortsette med eltilsyn i Rogaland i minst to år til.

  • Øyvind Zambrano Lie

Hvert år plikter nettselskapen å kontrollere elanlegg i boliger og virksomheter for å hindre branner som skyldes elektriske feil. I en pressemelding skriver Rejlers at de har fått forlenget kontrakten med Lyse Elnett for gjennomføring av kontroller i hele Sør-Rogaland. – Vi har kontrollert anleggene i 7000 bygg for Lyse...
Artikkelen er 134 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.