regn
Regnet har bidratt til til at det er mer vann i kraftmagasinene. Illustrasjonsfoto: Tomasz Sienicki/Wikimedia Commons

Nedbør og vind gir lavere kraftpriser.

  • Øyvind Zambrano Lie

Høy vindkraftproduksjon i Norden og på kontinentet bidro til at ukeprisen på kraft falt i alle prisområdene fra uke 38 til uke 39, skriver NVE i sin ukentlige rapport om kraftsituasjonen. Den gjennomsnittlige spotprisen i det sørlige Norge, i NO1, NO2, og NO5, sank 16-17 prosent fra uka før, til...
Artikkelen er 252 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.