marstein
Forskningssjef Erik Stensrud Marstein. Foto: Solenergiklyngen

Hadde Norge hatt riktigere regulering for solkraften, ville vannkraftmagasinene vært fullere i dag og prisene lavere, sier forskningssjef Erik Stensrud Marstein ved IFE.

  • Øyvind Zambrano Lie

Onsdag åpnet den nye energiministeren, Marte Mjøs Pedersen, IFEs testanlegg for solcellemoduler. Åpningen var statsrådens første offisielle besøk. Hun la vekt på at veikartet for norsk solbransje mot 2030 viser et stort potensial for solkraft for kraftproduksjon, sysselsetting og eksport. Energiminister Marte Mjøs Persen (Ap) åpnet onsdag...
Artikkelen er 719 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.