mast møre
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Har valgt CGI som leverandør av ny kundeløsning til sine 28 nettselskaper.

  • Øyvind Zambrano Lie

Nettalliansen utlyste anbudskonkurranse på ny kundeløsning i juni 2021. CGI vant kontrakten, som har en verdi på 60 millioner kroner, skriver alliansen i en pressemelding. Nettalliansen består av 28 nettselskaper som til sammen har nesten 200.000 nettkunder. «Anskaffelsen av ny og felles kundeløsning i Nettalliansen er et viktig steg innen...
Artikkelen er 198 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.