master
Illustrasjonsfoto: E.ON

I 3. kvartal eksporterte Norge 6,5 TWh strøm, mens det ble importert 1,4 TWh.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det melder Statistisk sentralbyrå (SSB). Produksjonen av elektrisitet var på 32,7 TWh i 3. kvartal i år. Det er 6,2 prosent lavere sammenlignet med 3. kvartal i fjor, som var et kvartal med rekordhøy produksjon. Til tross for at kraftproduksjonen var lavere i 3. kvartal i år enn samme kvartal...
Artikkelen er 186 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.