høring
Stortingets energi- og miljøkomité holdt torsdag høring om det foreslåtte statsbudsjettet, hvor Rein Husebø og Småkraftforeninga deltok. Skjermdump: Stortinget

Småkraftforeninga foreslår 15 millioner mer til behandling av vannkraftkonsesjoner.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Under en budsjetthøring på Stortinget i regi av energi- og miljøkomiteen, kom administrerende direktør i Forte Vannkraft, Rein Husebø, med kritikk av NVE. – NVE er blitt en flaskehals, en propp i systemet. For å få bygget kraftverkene som har konsesjon, er vi avhengige av at NVE har nok kapasitet...
Artikkelen er 236 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.