agder
Dobbeltkursmast ved Lyngdal transformatorstasjon. Foto: Agder Energi nett

Agder Energi Nett har startet planleggingen av ny kystlinje mellom Vallemoen i Lindesnes og Øye i Kvinesdal via Lyngdal.

  • Øyvind Zambrano Lie

Økt elektrifisering i samfunnet øker utfordringene for strømnettet på Agder, og ny kystlinje skal bidra til å styrke denne. Meldingen er sendt Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE), opplyser Agder Energi Nett i en pressemelding. Tidligere i år sendte Agder Energi Nett melding om første del av kystlinja fra Kulia i...
Artikkelen er 277 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.