kabel
Illustrasjonsfoto: Statnett

Statnett innfører nye rampinggrenser i prisområdet NO2 på Sørlandet fra 10. november.

  • Øyvind Zambrano Lie

Maks ramping på NordLink økes fra 300 til 600 MW per time for å fordele rampingmulighetene likere mellom kablene, skriver Statnett i en melding. Dette er det samme som gjelder for NorNed. Samtidig settes en maksgrense for de to forbindelsene samlet på 900 MW per time. For Skagerrakkablene blir samlet...
Artikkelen er 70 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.