Ove Midtenget (t.v.), daglig leder i Oppland Elektro og Aslak Andersen, daglig leder i Otera Infra. Foto: Otera Infra

Styrker satsingen på regionalnett og sentralnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Otera Infra signerte i går avtale om å kjøpe Oppland Elektro. – Vi vil med dette kjøpet styrke vår satsing spesielt på arbeid med regionalnett og sentralnett. Norge står i fremste rekke når det kommer til elektrifisering og vi skal gjøre vårt for å møte den etterspørselen som blir et...
Artikkelen er 269 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.