REJLERS-OPPKJØP
Daglig leder i AJL, Morten Løyning (t.v), og administrerende direktør i Rejlers Norge, Petter Arnesen. Foto: Katrine Lunke/Apeland

Tar over selskap med 15 ansatte.

  • Øyvind Zambrano Lie

Rejlers kjøper det norske rådgivingsselskapet Andresen, Jacobsen & Løyning AS (AJL). Med oppkjøpet vil Rejlers og AJL sammen kunne levere tverrfaglige tjenester innen elektro og VVS, i tillegg til totale energi- og ITB-leveranser (Integrerte tekniske bygningsinstallasjoner), skriver Rejlers i en pressemelding. – Det er en stor glede for oss å...
Artikkelen er 147 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.