mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Rollag Elektrisitetsverk får forlenget sin midlertidige dispensasjon fra krav til selskapsmessig skille fram til 1. januar 2023.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fra 1. januar i år ble det innført krav om at alle energikonsern må gjennomføre selskapsmessig skille mellom nettvirksomhet og annen virksomhet. Dette innebærer at nettvirksomhet må være organisert som en egen selvstendig juridisk enhet, adskilt fra annen virksomhet. Bestemmelsen skal hindre kryssubsidiering og styrke nettselskapenes nøytralitet, samt bidra til...
Artikkelen er 375 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.