Tunafors
Tunafors småkraftverk i Eskilstuna. Foto: Småkraft AS

– Vi ser et betydelig potensial i Sverige, og har ambisjoner om videre vekst, sier Småkraft-sjef Terje Vedeler til Energiteknikk.

  • Øyvind Zambrano Lie

Utvidet med intervju med Småkrafts administrerende direktør Terje Vedeler. Småkraft tok 1. oktober over to porteføljer av småkraftverk i Sverige: Strömfallet og Streamgate North. Porteføljene består av tolv kraftverk som samlet produserer mer enn 40 GWh. Men det er altså snakk om relativt små småkraftverk i norsk målestokk sammenlignet med...
Artikkelen er 760 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.