tokagjelet
Ventilmontasje på Tokagjelet, det største prosjektet Energi Teknikk har bygget. Arkivfoto: Energi Teknikk

Det bygges småkraftverk som aldri før, utstyrsleverandørene har hendene fulle, og de ser ganske lyst på utsiktene fremover. Det er en klar trend mot bygging av nøkkelferdige anlegg.

  • Stein Arne Bakken

Dette er hovedinntrykket etter at Energiteknikk har snakket med flere leverandører. Aktiviteten er stor for tiden, mye på grunn av at mange utbyggere er opptatt av å rekke byggestart før fristen for tildeling av sertifikater går ut ved årsskiftet. Likevel er det lite bekymring for at det ikke skal komme...
Artikkelen er 1028 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.