persen
Marte Mjøs Persen (Ap) åpnet årets store havvindkonferanse i Trondheim med å fortelle at departementet etablerer en egen flytende havvind-seksjon. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Hele fire spørsmål rakk Frp å sende av gårde omtrent før den nye energiministeren fikk prøvd ut stolen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det er ikke bare pressen som var interessert i å høre hva den nye energiministeren Marte Mjøs Persen (Ap) mener om kraftsektoren. Fremskrittspartiets stortingsrepresentanter sendte av gårde hele fire spørsmål i løpet av den knapt halve dagen den nye energiministeren var på plass. Marius Aroion Nilsen tok utgangspunkt i at...
Artikkelen er 436 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.