Hinderlys
Bildet er tatt ved fjordspennet over Granvinsfjorden og viser strømforsynings- og kommunikasjonsskap og hinderlyset på toppen av den gule masten.

Luftfartstilsynet ser svært positivt på at Statnett har utviklet ny merketeknologi og rydder opp i tekniske problemer.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statnett ba nylig Luftfartstilsynet om 14 måneders utsettelse fra fristen de hadde fått for å merke til sammen 85 luftspenn med blinkende varslingslys. Bakgrunnen er at Statnett støtte på en rekke problemer i utviklingen av løsningen, som de selv har stått for, siden det ikke eksisterer lysmerkingsenheter som oppfyller dagens...
Artikkelen er 289 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.