tonne
Konsernsjef Hilde Tonne i Statnett la torsdag fram selskapets nettutviklingsplan. Skjermdump: Statnett

Arrangerte ledermøte for alle landets nettselskaper. – Vi går i ring på et par diskusjoner, som gjør at ting går sakte, sier Statnett-sjefen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Konsernsjef i Statnett, Hilde Tonne, har kunngjort at arbeidet med områdeplaner og helhetlig gjennomføring blir viktig for å få bygget nettet raskt og effektivt nok i fremtiden. – Det er en måte å jobbe på som er litt annerledes enn det vi har gjort før, og det er også annerledes...
Artikkelen er 343 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.