støre moxnes
Rødt-leder Bjørnar Moxnes og statsminister Jonas Gahr Støre diskuterte strøm i Stortingets spørretime onsdag. Skjermdump: Stortinget

Samtidig er statsministeren kritisk til et toprissystem, og vil ikke rokke med kraftutvekslingen selv når prisene er høye.

  • Øyvind Zambrano Lie

I Stortingets spørretime onsdag gikk Rødt-leder Bjørnar Moxnes grundig til verks for å finne ut hva statsministeren mener om kraftmarkedet. – Inkassobyråene forventer et ras av regninger til inkasso framover. Stortinget har gjort vedtak om bostøtte og sosialhjelp, så noen vil få hjelp med strømregningene, men det hjelper ikke alle...
Artikkelen er 1139 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.