norske skog saugbrugs
Norske Skog Saugbrugs i Halden. Foto: Erlend Bjørtvedt/Wkikmedia Commons

Regjeringen må gi Esa en bedre begrunnelse for å la dem slippe.

  • Øyvind Zambrano Lie

Den avgående regjeringen foreslår å redusere elavgiften med 1,5 øre etter prisjustering, går det fram av budsjettforslaget som ble lagt fram i dag. Forslaget anslås å redusere provenyet med om lag 1,1 milliarder kroner påløpt og 784 millioner kroner bokført i 2022. «Redusert elavgift kommer de fleste husholdninger til gode,...
Artikkelen er 244 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.