Statkraft-sjef Christian Rynning-Tønnesen snakket fredag på en konferanse hos EU-kommisjonen i Brussel. Skjermdump: EU-kommisjonen

– Alt starter med individuelle prosjekter, sa Statkrkaft-sjefen. – Det er behov for planlegging, koordinering og arkitektur før etableringen av et havnett, svarte Statnett-sjefen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fredag ble den femte EU-Norge energikonferansen arrangert i Brussel i regi av EU-kommisjonen. Energiminister Tina Bru, Statkraft-sjef Christian Rynning-Tønnesen og Statnett-sjef Hilde Tonne var blant de som tok turen til EU-hovedstaden og holdt innlegg. Hybrid-kabler var ett av temaene, og der hadde Statkraft-sjefen noe på hjertet. – Det hele må...
Artikkelen er 491 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.