vestre korridor
Montering av master i Statnetts Vestre korridor-prosjekt. Arkivfoto: Statnett

3600 betongfundamenter er bygget, 900 master og 2220 kilometer faseliner er montert.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Tirsdag 5. oktober ble det siste ledningsstrekket, i Suldal i Rogaland, satt i drift og markerte slutten på en åtte år lang byggeperiode, skriver Statnett i en melding. Vestre korridor er Statnetts største utbyggingsprosjekt på land. – Vi har gått fra et 300 kV nett med begrensninger til et sterkt...
Artikkelen er 341 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.