mjøs
Marte Mjøs Persen (Ap) måtte allerede på sin første dag på jobb svare på spørsmål om Fosen. Den saken vil nok følge henne en tid framover også. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Men «å strupe eksporten per nå er ikke en aktuell problemstilling akkurat i dag», sier energiminister Marte Mjøs Persen (Ap).

  • Øyvind Zambrano Lie

Persen ble i dag utnevnt til olje- og energiminister. I spørsmålsrunden med pressen etter at hun hadde fått nøkkelkortet overrekt fra sin forgjenger Tina Bru (H), ble hun spurt om hun vil gjøre noe med de høye strømprisene. – Vi er nødt til å gjøre noe med det. Vi skal...
Artikkelen er 789 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.