klaren
– Mitt spørsmål til de norske nettselskapene er hvorfor montørtjenester skal være så billige, og at det ofte kun er snakk om pris, sier den nye sjefen for VINCI Energies Norway, Jonas Klarén. Foto: Stein Arne Bakken

Omexom opplever en priskrig i entreprenørmarkedet. Selskapet har valgt å permittere ansatte fremfor å delta i anbudsrunder og påta seg oppdrag som gir økonomisk tap.

  • Stein Arne Bakken

– Vi ønsker ikke å delta i priskrigen som pågår om oppdrag i kraftnettet. Derfor har vi valgt å gå til korttidspermitteringer, i samråd med de ansatte og fagforeningene, sier Jonas Klarén. I mai tok han som landssjef i VINCI Energies Norge, hvor Omexom er et av varemerkene og VINCI...
Artikkelen er 1524 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.