hurtigladere
Arkivfoto: ABB

Regjeringen foreslår en økt bevilgning til Klima og energifondet på 300 millioner kroner i 2022. 100 av millionene skal gå til etablering av hurtigladere.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Vi vil gjøre det enklere å velge klimavennlige transportløsninger og legge til rette for økt utbredelse og bruk av elbil i alle deler av landet. Regjeringen foreslår derfor å bevilge 100 millioner kroner gjennom Enova til å støtte etablering av hurtigladere for elbiler, sier klima- og miljøminister Espen Barth...
Artikkelen er 232 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.