syvertsen
Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi. Foto: Agder Energi

Bedret resultatet etter skatt med 814 millioner sammenlignet med i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Agder Energi hadde et underliggende resultat etter skatt i årets ni første måneder på 1 001 millioner kroner. I samme periode i fjor hadde konsernet et resultat på 187 millioner kroner etter skatt. – I et år preget av rekordhøye kraftpriser, høy produksjon og god drift, har konsernets vannkraftvirksomhet levert...
Artikkelen er 226 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.