Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Mens hele 8,3 TWh har konsesjon uten at byggingen har startet.

  • Øyvind Zambrano Lie

I tredje kvartal ble det satt i drift 322 GWh ny vindkraftproduksjon og 95 GWh ny vannkraftproduksjon, viser en oversikt fra NVE. Direktoratet har ved utgangen av tredje kvartal registrert 90 vind- og vannkraftprosjekter under bygging. Når disse er satt i drift vil de bidra med 3.743 GWh ny vindkraftproduksjon...
Artikkelen er 292 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.