leverandørbytter
Figuren viser utviklingen i antall leverandørbytter for husholdningskunder og næringskunder per måned. Illustrasjon: NVE

De høye strømprisene kan være en årsak økningen i leverandørbytter, skriver NVE.

  • Øyvind Zambrano Lie

Husholdningskunder byttet kraftleverandør om lag 142.000 ganger i løpet av tredje kvartal 2021, skriver NVE i en melding. 41 prosent av byttene i 3. kvartal, det vil si 58.000 bytter, ble gjort i løpet av september måned, da prisene var historisk høye i Sør-Norge. «De høye prisene i september og...
Artikkelen er 146 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.