tveit
Daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Når småkraft-eierskapet skal gjennomgås, vil Knut Olav Tveit ha med folk som kjenner bransjen, og ikke teoretiske professorer slik Sanderud-utvalget hadde.

  • Øyvind Zambrano Lie

Ifølge Hurdalserklæringen skal regjeringen «foreta en gjennomgang av lovverket knyttet til småkraft med sikte på nasjonalt eierskap i sektoren». I et intervju med Energiteknikk under Småkraftdagene advarer Småkraftforeningas daglige leder Knut Olav Tveit mot å la ekspertene gjøre jobben, og trekker fram Sanderud-utvalget som skrekkeksempel. De viktigste forslagene møtte massiv...
Artikkelen er 483 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.