freyr
Freyrs visuelle visjon om den fremtidige gigafabrikken i Mo Industripark. Illustrasjon: Freyr

Vil ha slutt på at Forskningsrådet blir «pålagt å prioritere hydrogensatsingen høyere enn batteriforskning».

  • Øyvind Zambrano Lie

«Solberg-regjeringens hydrogenstrategi og hydrogensatsing innebar i praksis at Norges Forskningsråd ble pålagt å prioritere hydrogenforskning høyere enn batteriforskning», skriver batteri-industrien i et felles brev til olje- og energiministeren. «Slik det ser ut nå er fremveksten av batteriindustri i Norge antakelig tidligere og sterkere enn fremveksten av hydrogenbasert industri. Både hydrogen...
Artikkelen er 334 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.