helgeland kraft
Foto: Helgeland Kraft

Høyere kraftpriser og stabil drift bidrar til et styrket resultat.

  • Øyvind Zambrano Lie

Ved utgangen av tredje kvartal var konsernets driftsresultat så langt i år 246 millioner kroner, og resultat etter skatt beregnet til 151 millioner kroner. Tilsvarende tall for de første ni månedene i fjor var henholdsvis 139 og 84 millioner kroner. «Vannkraftvirksomheten har jobbet godt over tid med effektivisering og forbedring....
Artikkelen er 280 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.