LEHLAND
Carl-Fredrik Lehland. Foto: Bekk og Strøm

Den nyoppstartede kraftverk-porteføljeforvalteren Cadre AS har henter Carl-Fredrik Lehland og tre andre ansatte fra småkraftselskapet Bekk og Strøm AS.

  • Øyvind Zambrano Lie

Tidligere Arctic-analytiker og investor Eivind Bergkaasa står bak selskapet, som spesialiserer seg på drift og forvaltning av norsk småkraft, i samarbeid med det finske kommunalt eide kraftselskapet Suomen Voima Oy. – Eivind Bergkaasa la frem noen interessante tanker om hva han ønsket å få til, samtidig som han hadde sikret...
Artikkelen er 243 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.