hilland
Konsernsjef Jannike Hilland i BKK. Foto: BKK

Det hjalp ikke at kraftprisen var høy når produksjonen ble halvert og tapene på sikring og trading endte ble 400 millioner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Resultatet er en nedgang på over en milliard kroner sammenlignet med samme periode i fjor, da konsernresultatet endte på positive 1.041 millioner kroner. Da hadde også selskapet ekstraordinære finansinntekter i tredje kvartal på grunn av salg Fjordkraft-aksjer. «Resultatet er preget av negative verdiendringer knyttet til kontrakter for forhåndssolgt kraft fremover...
Artikkelen er 284 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.