platedam
Arkivfoto av den skråstilte platedammen ved Nervatnet i Bindal i Nordland, som gir en reguleringshøyde på to meter. Foto: Clemens Kraft

Likevel ble resultatet mange ganger bedre enn i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Clemens Kraft økte sine driftsinntekter fra 7,8 millioner kroner i tredje kvartal i fjor til hele 43,0 millioner kroner i samme periode i år. Det henger sammen med at den oppnådde kraftprisen for selskapet økte fra kun 7,4 øre/kWh i tredje kvartal i fjor til hele 54,7 øre/kWh i samme...
Artikkelen er 217 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.